Bestuur

mr Mireille de Waij

Voorzitter

Ik ben Mireille de Waij en voorzitter van de YEDW foundation. In het dagelijks leven ben ik notaris. Na het overlijden van mijn vrouw Yvonne heb ik de foundation opgericht. Op deze manier wil ik bijdragen aan een wereld waarin kanker te genezen is. De foundation besteedt haar donaties mede daarom aan financiering van onderzoek naar kanker met een EGFR mutatie, de vorm van kanker waaraan Yvonne is overleden.

drs Ginette Beets

Secretaris

Mijn naam is Ginette Beets en ik ben secretaris van de YEDW foundation. In het dagelijks leven werk ik op een notariskantoor. Na het overlijden van mijn vriendin Yvonne heeft Mireille de foundation opgericht en mij gevraagd of ik daar ook een rol in wil spelen. Natuurlijk wil ik dat graag! Op deze manier wil ook ik bijdragen aan een wereld waarin kanker te genezen is. De foundation besteedt haar donaties mede daarom aan financiering van onderzoek naar kanker met een EGFR mutatie.

mr Marry Buijsrogge

Penningmeester

Ik ben Marry Buijsrogge, penningmeester van de YEDW Foundation. Ik ben advocaat, gespecialiseerd in familierecht. De stichting is door Mireille de Waij opgericht ter nagedachtenis aan haar echtgenote, Yvonne Essens – De Waij. Ik heb Yvonne helaas niet zelf gekend. Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Mireille waaruit een vriendschap is ontstaan. Mireille heeft mij gevraagd toe te treden tot het bestuur van de Foundation waaraan ik graag gehoor heb gegeven. Als Foundation werven wij actief fondsen ter financiering van onderzoek, specifiek naar kanker met een EGFR mutatie. Voor onderzoek is veel geld nodig en wij hopen daaraan als Foundation een steentje bij te kunnen dragen. Ook om die reden ben ik toegetreden tot het bestuur.

Juliette de Waij

Ik ben Juul, ik ben een kind van Yvonne. Mama is erg belangrijk voor mij geweest en ze zal dat altijd blijven. Ik mis haar heel erg. Mama was altijd vrolijk. Ik ben blij dat de foundation er is en ik bestuurslid mag zijn. Word ook vriend(in) van Yvonne voor 47 euro per jaar. We zullen erg blij zijn als je dit doet.

Marinthe Beets

Yvonne is altijd erg belangrijk voor mij geweest en dat zal ze altijd blijven. Om deze reden ben ik oprecht blij en vereerd dat ik gevraagd ben om toe te treden tot het bestuur van de YEDW foundation. Hierdoor krijg ik de gelegenheid om een verschil te maken en een mooie bijdrage te leveren ter nagedachtenis van Yvonne. Op deze manier wil ik ook bijdragen aan een wereld waarin kanker te genezen is. De foundation besteedt haar donaties mede daarom aan financiering van onderzoek naar kanker met een EGFR mutatie.

Tamara Brink

Ik ben Tamara Brink-Tjintjelaar. Getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Na het overlijden van mijn goede vriendin Yvonne, heeft haar vrouw Mireille de YEDW foundation opgericht. Toen zij mij vroeg om bestuurslid te worden van de foundation, hoefde ik daar niet over te twijfelen. Hoe mooi is het om ter nagedachtenis van Yvonne, mij in te zetten voor een wereld waarin kanker te genezen is!